Bir Zamanlar Çukurova dizisinin güzel oyuncusu Hilal Altınbilek kısa bir süre önce yeni görüntüsüyle herkesi şaşırttı! ATV'nin en çok reyting alan dizilerinden birisinde yer alan güzel oyuncunun yeni hali oldukça dikkat çekti. Pandemi kapsamında verilen tam kapanmadan faydalanıp Bodrum'a tatile giden güzel oyuncu güzelliği ile herkesi büyüledi!

Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle büyük bir ilgi gören Hilal Altınbilek yeni görüntüsüyle herkesi şoke etti. 30 yaşındaki güzel oyuncu Mert Vıdınlı ile birlikte Bodrum'da tatil yaparken çektirdiği fotoğraf ile tüm takipçilerini şaşırttı. Yeni haliyle gündem olan Hilal Altınbilek'in göğüslerine slikon taktırdığı iddiası ortaya atıldı! Güzelliği ile baş döndüren Hilal Altınbilek'in giyiği mayo da birçok kişi tarafından çok beğenildi!

Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılıyor mu?
Oyunculuğu ve güzelliği ile ön planda olan Hilal Altınbilek'in üç sezondur yer aldığı ve başrolünü oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacağı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düştü! Çekimleri Adana'da gerçekleşen dizinin yeni sezonunda yer almayacağı yönündeki haberler ise şu an ne Hilal Altınbilek ne de yapım şirketi tarafından doğrulanmadı. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final mi yapacak?
Kadrosunda Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Hande Soral, Nazan Kesal, Furkan Palalı ve Melike İpek Yalova yer aldığı ve Tims&B Productions tarafından yapımcılığı yapılan dizinin önümüzdeki sezon ekranlarda olup olmayacağı herkes tarafından merak ediliyor! Şu an reytingleri de bir hayli yüksek olan dizinin bu sezon final olacağı yönünde yapılan hiçbir açıklama bulunmamaktadır. Bir Zamanlar Çukurova dizisi çok büyük bir ihtimalle Eylül ayında yeni sezonuyla yine ATV ekranlarında yer alacak!

 

Editör: Wan Haber