Tam 3 sezondur ATV ekranlarında izleyici ile buluşan hercai dizisinin şimdiye kadar 58 bölümü ekrana geldi. Gün değiştirmesinin sonrasında dizinin reytinglerinde ciddi manada düşüş yaşandı. Geçtiğimiz hafta bu düşüş devam edince artık hercai dizisi ile ilgili alarm zilleri çalmaya başladı.

Totalde halen iyi bir derecede bulunan hercai dizisi, AB kategorisinde ise adeta yok hükmünde. Dizinin bundan sonraki akıbetini Aslında izleyiciler karar verecek, şayet diziden vazgeçenlerin sayısı artar da rotal reytingleri de ciddi bir şekilde düşüş gösterirse bu durum hercai dizisi adına çok kötü günlerin daha habercisi olacaktır.

Peki Hercai'de Neler Oluyor?

  • Reyhan ile Mira'nın Aşk Hikayesi de yine problemler mevcut.
  • Azize'yi bıçaklayan kişinin Dilşah olduğunu herkesten saklayan Reyyan, mirandan hiç beklememiş olduğu bir tepki ile karşılaşmıştı.
  • Hamile bir kadına bu kadar yüklenilmesi de dizi hayranlarını fazlaca üzmüş hatta dizinin hayranları sosyal medya platformlarında bu duruma çok sert tepkiler vermişti.
  • Sosyal medya platformlarında yorum bırakan hayranlar, Reyyan’a kızmaları bitsin artık.
  •  Dilşah hep sıyrılıyor işin içinden, olana Reyyan'a oluyor şeklinde yorumları bırakmıştı.
  • Reyyan fragmanda Miran’a Eğer bir gün sırf ayrı ol diye canımı acıtan insanlara verdiğim o şans beni evladımdan ederse...

Şekilde ucu açık bir cümle kullanmıştı.

İşte bu sözleri tekrarlayan bir dizi hayranı da çok haklı Reyyan Sen anneni kaybetme diye dilşah'ın O kötü davranışlarına katlandın Reyhan, bunu hak etmedi be miran...

Hercai dizisi yeni gelişmeler ile Yeni heyecanlarla bu akşam 20:00’ da Atv'de!

Editör: Wan Haber