Ünlü oyuncu Hazal Kaya Şu aralar İzmir’de, fakat yapmış olduğu çeşitli paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Eşi oyuncu Ali Atay, Son Yaz dizisinde oynadığı için Hazal Kaya Oğlunu alıp bir süreliğine İzmir’e yerleşti. Fakat Hummalı bir çalışma içerisinde yapmış olduğu sosyal medya paylaşımları ile bir sürprizi olduğunu dile getiriyor fakat herkesi Büyük bir merakla bırakıyor.

Uzun bir süredir çok fazla yorulduğunu, çok çalıştığını, bir sürprizi bulunduğunu açıklayan çeşitli paylaşımlarıyla gündeme gelen Hazal Kaya oyuncunun ismi netflix açısından çekilecek olan Pera Palas isimli bir dizi ile anılmıştır. Dizinin ne zaman çekileceği ile ilgili herhangi bir bilgi yok zaten, Hazal Kaya’da şu anda İzmir’de eşinin dizi çekimleri için bulunuyor. Yani yakın zaman içerisinde bir çekim olmadığı Böylelikle anlaşılıyor, bu süreç içerisinde ise Hazal Kaya’nın çeşitli dersler aldı Instagram paylaşımlarından görülüyor.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya en son olarak Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımda verdiğiniz ödevler bitemez oldular dirseklerim çürüdü Sayın Çağ çalışkur şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Bu durum aslında kendisinin bir dizi projesi üzerinde çalıştığı ile ilgili Tahminlerin yürütülmesine sebep olmuştu.

 Oyuncu açık ve net bir şekilde kameraların karşısına geçip ya da sosyal medya hesabından hangi proje üzerinde çalıştığını dile getirirse Belki de izleyiciler bu kadar merakta almayacaklar.

Editör: Wan Haber