Katıldığı evlilik programlarıyla yıldızı parlayan ve sonrasında başörtüsünü çıkardığı için günlerce konuşulan Hanife Gürdal'dan kafaları karıştıran bir hamle geldi.

Bir ay önce Kemal Ayvaz ile evlenen Hanife Gürdal, Instagram hesabından düğün ve eşiyle olan fotoğrafların tamamını sildi. Instagram hesabında kullandığı Ayvaz soyadını da kaldıran Hanife Gürdal'ın bu hareketi, çiftin ayrıldığı iddialarına neden oldu.

 

EŞİNE ÇIPLAK FOTOĞRAF GÖNDERENLERİ İFŞA ETMEKLE TEHDİT ETMİŞTİ

Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından eşine çıplak fotoğraflarını gönderen evli kadınları ifşa ederek fotoğrafları kocalarına göndermekle tehdit etmişti.

 

"ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI KOCANA ATACAĞIM"

Eşine küfür ve hakaret içerikli mesaj gönderen sosyal medya kullanıcılarına seslenen Hanife Gürdal, yayınladığı videosunda "Bu yorumları yazanlar Kemal'a çıplak fotoğrafta atıyorlar. Senin oradan ailenle fotoğrafın var neden benim kocama çıplak fotoğraf atıyorsun? Neyse ki senin kocana o çıplak fotoğraflarını atmıyorum. Ben kocama güveniyorum zaten onunla bir problemim yok. Beni kocama şikayet ederken çıplak fotoğraflarını kocana atabileceğimi de düşün" ifadelerini kullanmıştı.SuperHaber

Editör: Wan Haber