21. yüzyılın en önemli temalarından biri modayı takip etmektir.

Bir kişi, insan içine çıktığında gerek giyim, kuşam, konuşma, makyaj kısacası her şeyi ile dikkatleri üzerine çekmeyi istemektedir. Ama dünyada böyle isimleri vardır ki bu isimler, kendi markalarını, kendi trendlerini kendileri yaratmaktadır. İşte o isimler.

Kim Kardashian

Bazen dünyanın en cesur kadınlarından biri olarak da nitelendirilen Kim Kardashian popülerliği ile bütün dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı başarmaktadır. Dünyanın en çok kazanan kadınları arasındaki isim olarak da göze çarpan Kim Kardashian, kendi markasını üretti. Güzellik ürünleri alanında üretmiş olduğu çeşitli ürünleri bütün dünyaya ihraç ederek hem dünyanın en çok kazanan kadınları arasındaki yerini almıştır, hem de ayrıca bütün dünya kadınlarının Kim Kardashian’ı takip etmesi ve moda ikonu olarak seçmesini sağlamıştır.

Miranda Kerr

Victoria’s secret’ın meleklerinden biri olan Miranda Kerr podyumlardaki güzelliğinin sırlarını kendi üretmiş olduğu markasında yansıttı. Sağlıklı bir yaşam açısından faydalı besinler tükettiğini ve kullandığını söyleyen Miranda Kerr, organik güzellik ürünlerini ise bitkisel ürünlerden seçtiğini dile getiriyor. Miranda Kerr güzellik ürünleri ile kendi markasını üretmeyi başardı. Bu konuda pek çok ödüle layık görülen başarılı model yine tüm dünyadaki güzellik pazarlarında yerini almayı da başardı.

Kylie Jenner

Genç model Kylie Jenner, kozmetik ürün bakımından dünyanın en iyi markalarından birini oluşturmayı başardı. Senelerdir bu piyasaya adım atmış olan jener bu alanda en çok kazanan kişilerden biri olarak da karşımıza çıkmaktadır. Güzelliğinin sırlarını yansıtmış olduğu ürünleri ise bütün dünyada oldukça büyük bir kitle tarafından seviliyor ve satın alınıyor.

Rihanna

Yakın zaman içerisinde üretmiş olduğu kozmetik ürünlerinin Türkiye’de de satışa sunulacağı Rihanna bu konuda en iyi isimlerden biri olmayı başarmaktadır. Kendi markası ile oldukça başarılı bir biçimde yoluna devam eden başarılı şarkıcı, bütün dünyada rağbet görmekte.

Editör: Wan Haber