Güzel oyuncu Instagram paylaşımları ile adeta olay yaratır cinsten pozlar veriyor. Zira oyuncunun 18,4 milyon takipçisi var ve yapmış olduğu her paylaşımda büyük bir etkileşim yaratıyor. Kerem Bursin ile beraber oynamış olduğu sen çal kapımı dizisinden sonra hayran kitlesini büyüten oyuncu, şu aralar en popüler zamanlarını yaşıyor.

Bir taraftan sen çal kapımı dizisinin setinde Geçen Zamanı Diğer taraftan sosyal medya platformunda milyonlarca takipçisini mutlu etmek amacıyla yaptığı uğraşlar takdire şayan görünüyor.

Kerem Bursin ile aralarında Aşk olup olmadığı halen tartışılırken Diğer taraftan güzel oyuncu Hande Erçel’in reklamlardan kazanmış olduğu para son birkaç gündür sürekli konuşuluyor.

Daha önce bir marka ile 1.8 milyon TL’ye anlaşan Hande Erçel’in yine aynı markanın yüzü olarak oynayacağı Reklamın Bedeli tam 2 milyon TL.

Hande Erçel’in aynadaki görüntüsü ile çekmiş olduğu fotoğrafta saçlarını da açıkta bırakması Ayrıca bir beğeni topladı. Hafta sonu rahat ve doğal haliyle poz veren güzel oyuncunun makyajsız olduğu da gözden kaçmıyor.

Editör: Wan Haber