Aşkları gündeme bomba gibi düşen Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti birbirleriyle baş başa vakit geçirmye devam ediyor! Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız birlikte Maldivlere giderek kaçamak yapan ikili, burada aşklarını dolu dizgin yaşamıştı. Basına ilişkilerini de bu tatil sırasında itiraf eden çift hayranlarına büyük müjdeyi vermişti!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti aşklarını tam gaz yaşamaya devam ediyor! Önümüzdeki hafta Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezon çekimlerine başlayacak olan ikili son bir kez birlikte bir kaçamak yapacak yer belirledi. Bayramdan sonra tam üç gün izin kullanacak ikili birlikte Göcek'e gidecek. Aşklarını basından uzak yaşamaya gayret gösteren ikili romantik bir tatilden sonra çekimlere başlayacak!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e büyük müjde!
Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncularına ve hayranlarına kısa bir süre önce büyük bir müjde verildi! Konusu ve oyuncularıyla Türkiye'de büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin İtalya ülkesinde de yayınlanacağı haberi gelmişti. 'Love is in the Air' ismiyle İtalya'da yayınlanacak olan dizinin ise çok ses getirmesi bekleniyor! Bildiğiniz gibi Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş dizisi İtalya'da yayınlanmış ve dizi herkes tarafından büyük bir ilgiyle izlenmişti. 

Sen Çal Kapımı dizisinin konusu nedir?
Bu hayattaki tek mücadelesi eğitim olan Eda'nın yurtdışı eğitim bursu kesilir ve kendisini bursu veren Serkan Bolat'la karşı karşıya gelir! Ancak işler çok karmaşık bir hale gelir ve ikili kendilerini bir oyunun içinde bulur. Kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yapması karşılığında bursunu geri vereceğini söyleyen Serkan Bolat ve Eda Yıldız aynı zamanda hiç beklenmeyen bir aşk yaşarlar.

Editör: Wan Haber