Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan sen çal kapımı dizisi gündemden düşmek nedir bilmiyor.  Özellikle de başrollerinde oynayan Hande erçel ile partneri Kerem Bursin atmış oldukları her adımda konuşuluyorlar, yazılıyorlar, çiziyorlar. İşte karşınızda Hande Erçel... Bir giyim firması ile yapmış olduğu işbirliği sonrasında yeni bir işbirliği daha elde etti ve imzasını attı. Ünlü oyuncu yalnızca dizi setlerinde değil aynı zamanda reklam piyasasının da aranılan isimleri arasındaki yerini alıyor.

Signal White Now serisi açısından Hande Erçel’le işbirliği yapıldı. Firma White Now serisi reklam kampanyası açısından Hande Erçel’le bir araya girip buluştu.

Bu anlaşma ile ilgili basın bilgilendirme mesajları da paylaştı.

 Kronik bir şekilde kanıtlanan formülü ile anında 3 kata kadar Bembeyaz dişler Suna  White Now serisi reklam filmi çekimi için kamera karşısına geçen başarılı oyuncu Hande Erçel özgüvenli bembeyaz görüşü ile ilham verecek. Erçel'in herkesi özgüvenli gülüşe davet edecek reklam filminin setinde eğlenceli ve bol gülüşlü sahneler yaşandı.

Hande Erçel güven dolu bir gülüş ve bu girişim yaşarsa pozitif etki benim vazgeçilmezim. Diye konuştu. Signal White serisinin yeni reklam filmi setinde kameraların karşısına geçen başarılı oyuncu Hande Erçel, Signal ile beraber olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

 Ünlü Oyuncu Sözlerini Şöyle Devam Ettirdi

 Bembeyaz ve içten Bir gülüşün hayatınıza pozitif etkilerini hatırlatmak için Signal ile bir araya geldik. Bir kadının en önemli güzel sırrı Bence özgüvenli gülüşü, güven dolu bir gülüş ve bu gülüşün yaşattığı pozitif etki benim vazgeçilmezim silindir ile bu birlikteliğimiz Umarım gülüşünü güzel etkilerini hatırlatır ve bembeyaz işlem girişleri hep birlikte çoğaltırız.

Editör: Wan Haber