Balıkesirli genç, güzel ve yetenekli oyuncu Hande Erçel bilindiği gibi henüz televizyon ekranlarında fazla tanımadan önce yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşıyordu. Daha sonrasında ise Kanal D ekranlarında Güneşin Kızları adlı dizide oynayan Hande erçel Ekin Mert Daymaz adındaki sevgilisinden ayrılmıştı. En son Murat'ı Dalkılıç ile uzun bir beraberlik yaşayan Hande erçel'in adı bir ara rol arkadaşı Kerem Bursin ile beraber anılmıştı. Şimdilerde ise Murat Akdoğan ile gözlerden uzak bir beraberlik yaşadığı ile ilgili çeşitli haberler son birkaç gündür sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Fox TV ekranlarında yayınlanan sen çal kapımı adındaki dizide başrolünü paylaştığı Kerem Bursin ile beraber Aşk yaşadıkları ile ilgili çeşitli söylentiler ortaya atılan Hande erçel, Murat Akdoğan ile aşk mı yaşıyor? Murat Akdoğan kimdir? İşte tüm Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu haberde sizleri bekliyor…

Hande Erçel'in Aşk Yaşadığı İddia Edilen Murat Akdoğan Kimdir?

Cemiyet hayatının bilinen simalarından biri olan Murat Akdoğan, Muratcan Akdoğan'ın ablası cansın Hacısoylu' da aynı zamanda Murat Dalkılıç'ın arkadaşı olduğu biliniyor. Muratcan Akdoğan'ın seneler önce yarıştığı Karting otomobil sporları Junior kategorisinde şampiyonluğu da var.

1985 tarihinde dünyaya gelen Murat Akdoğan, 36 yaşında genç bir iş adamıdır. Çapkın olduğu ile ilgili Haberlere konu olan Murat Akdoğan'ın daha öncesinde adı Sinem Kobal ile anılırken, Yıldızı parlayan genç oyuncu Hande Erçel ile bir aydır gözlerden uzak bir beraberliği olduğu konuşuluyor.

Murat Akdoğan ile Hande erçel aşk mı yaşıyor? Sorusunun cevabı Önümüzdeki zaman diliminde daha da netlik kazanacaktır. Konu ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geldiği zaman bu satırlardan takip edebilirsiniz.

Editör: Wan Haber