Ünlü oyuncu Hande Erçel kısa bir süre önce sosyal medya hesabında paylaştığı bir görüntü ile herkesi mest etti! Kısa bir süre önce Maldivlerden dönen ünlü oyuncu takipçilerine bir selfie pozu paylaşarak güzelliğini sergiledi! Oldukça iddialı bir poz paylaşan Hande Erçel düzgün fiziğiyle adeta göz kamaştırdı!


Fox tv ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ile ekranlara gelen güzel oyuncu dizinin Nisan ayında sezon arasına girmesinden sonra Maldivler'e tatile gitmişti. Bir süredir rol arkadaşı Kerem Bürsin ile birlikte olduğuna dair dedikodular hakkında sessizliğini koruyan ünlü oyuncu tatile Kerem Bürsin ile birlikte gitmesiyle resmen aşk yaşadıklarını kabul etmişti. Ardından sevgilisi Kerem Bürsin'le Türkiye'ye dönen Hande Erçel gazetecilerin sorduğu "Birlikte misiniz?" sorularına ise "Her şey yolunda" diyerek tüm bu olanları doğrulamıştı.


İki oyuncunun birlikte olmasına ise en çok hayranları sevindi! Dizideki 'EdSer' hayranları bu ikilinin gerçek yaşamda da birlikte olmasına çok mutlu oldu. Herkesten tebrik mesajları alan ikilinin mutlu oldukları ise çok her hallerinden belli oluyor!


Sen Çal kapımı ne zaman başlıyor?
Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi geçtiğimiz ay sezon arası vererek izleyicilerine kısa bir aradan sonra tekrardan döneceklerinin sinyalini vermişti. Dizinin yeni bölüm çekimleri ise Ramazan Bayramından sonraki hafta resmi olarak başlayacak. Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan Melisa Döngel ise dizinin artık yeni bölümlerinde yer almayacak! Dizinin yeni bölümlerinin ise Haziran ayında Fox tv ekranlarında olması planlanıyor.

 

Editör: Wan Haber