Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve aşk hayatı ile çok konuşulan Hande Erçel, annesini kaybetmesiyle bir dönem sosyal medyadan uzak kalmıştı. Yıllardır hastalık ile mücadele etmeye çalışan ve sonunda yenilen annesi Aylin Erçel, iki kızına büyük bir üzüntü vermişti. Birbirlerinden başka kimse ile görüşmeyen ve bu kayıptan sonra uzun süre kendine gelemeyen iki kardeş, zamanla acıyı unuttu. Hande Erçel, güçlü duruşunun ve bu acıları unutmasının odak noktası olarak kendi duygularının olduğunu söyledi. Birçok şey yaparak acısını unutan ve sıkıntılarından arınan Erçel, güçlü duruşunun kaynağını anlattı. 
Hande Erçel sıkıntılarını nasıl unutuyor?
Hande Erçel kısa bir süre önce röportaj verdi. Verdiği yanıtlar kısa süre içinde gündem oldu. Hande Erçel’in zor zamanları atlatmak için neler yaptığı ve neler yapacağı açıklamaları herkesi şaşırttı. Zor ve sıkıntılı zamanlarında daha fazla saçmaladığını ve daha fazla güldüğünü söyledi. Aşırı derecede güldüğü zamanlarda aslında büyük bir üzüntü yaşayabileceğini söyleyen Erçel, sorunları ile başa çıkma yöntemini bulduğunu anlattı. Sorunlarının çözümü olarak gece vakti denize girmek ve hiç durmadan dans etmek olduğunu söyledi. 
Yalnız kalmayı sevdiğini söyledi!
Hande Erçel, bazı insanlar gibi kötü zamanlarında yanında insan istemediğini söyledi. Zor bir süreç yaşarken sadece kendi kendine kalmayı sevdiğini söyledi. Hiç durmadan dans etmek, kendini dinlemek ve yüzmek onun için motive eden hareketler olduğunu dile getirdi. Annesi kaybettikten sonra yanında sadece ablasının olduğunu söyleyen Erçel, kalabalıktan çok bunaldığını ve çok fazla insan olan ortamı sevmediğini dile getirdi. 
Hande Erçel kimdir?
Hande Erçel 1993 yılında hayata gözlerini açmıştır. Eğitimlerini tamamladıktan sonra oyunculuk dünyasına adımını atmıştır ve ilk olarak Güneşin Kızları adlı dizide rol almıştır. Yer aldığı başarılı projeden sonra birçok diziden rol teklifi alan Erçel, şimdilerde en beğenilen oyuncu haline gelmiştir. Son olarak Sen Çal Kapımı adlı dizide rol alarak kendini göstermiştir. Rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başlamış ve son günlerin en çok konuşulan ismi olmuştur. 

Editör: Wan Haber