Fox TV ekranlarında yayınlanan, Fenomen dizi sen çal kapımı projesinde beraber başrolde oynayan Kerem Bursin ile Hande Erçel ile ilgili aşk iddiaları Özellikle de 14 Şubat Sevgililer Günü'nde daha da alevlenmiştir. Hande Erçel ile Kerem Bursin'in aşk iddiaları Böylelikle ortaya çıkınca Hande Erçel ile Kerem Bursin uzun bir zamandır çıkan aşk ihtiyaçlarını her ne kadar yalan olsa da ikilinin beraber olduğu artık Böylelikle kesinlik kazandı. Hande Erçel ile Kerem Bursin çiftinin beraber yaşamaya başladıkları öne sürüldü.

Son zamanlarda Özellikle de magazin dünyasının gündemini yakından takip eden ve ikili ile ilgili araştırılan konular ve soruların başında Hande Erçel ile Kerem Bursin sevgili mi? Kerem Bursin ile Hande Erçel beraber belli mi? Hande Erçel ile Kerem Bursin beraber mi yaşamaya başladılar? İşte Bu soruların cevaplarını merak edilen sen çal kapımı dizi hayranları ile ikilinin merak içerisinde gerçeğin ne olduğu ile ilgili hususların ortaya çıkmasını bekliyor.

Kerem Bursin Hande Erçel İkilisi Aşk mı Yaşıyor?

Fox TV ekranlarında yayınlanan sen çal kapımı adlı dizide başrollerde oynayan ikili dizinin başladığı andan itibaren haklarında çoğu kez Aşk iddiası ortaya atıldı fakat ikili bu durumu devamlı yalanladı ancak Özellikle de 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ikilinin Instagram hesaplarından yapmış oldukları paylaşımlar ve karşı taraftan gelen tepkilere Bakan hayranları aralarında duygusal bir şeylerin olduğunu sezdi. Durum bununla da kalmadı ikilinin beraber olduklarını niçin gizledikleri ise bilinmese de, Hande Erçel ile Kerem Bursin beraber yaşamaya başladılar bile.

Hande Erçel-Kerem Bursin Beraber Yaşıyorlar!

Fox TV ekranlarında ki sen çal kapımı dizisinin yayın hayatına başladığı ilk andan itibaren Hande erçel ile Kerem Bursin ile ilgili aşk iddiaları dur durak bilmeden devam ediyor. Uzun bir zaman Serenay Sarıkaya ile beraber olan Kerem Bürsin, uzun bir zamandır ilişki yaşamıyor. Uzun bir müddettir  Sen Çal Kapımı adlı dizideki partneri olan Hande Erçel dışında hiç kimseyle anılmayan Kerem personeli şimdilerde Hande Erçel ile beraber olduğu dilleniyor. Başarılı oyuncu Hande Erçel’ de son olarak şarkıcı Murat Dalkılıç ile beraber olmuştu. Ünlü çiftin ayrılmasının ardından Hande Erçel de herhangi bir isimle beraber olduğunu duyurmadı. Fakat Hande Erçel ile Kerem Bursin'in beraber oldukları henüz Hande Erçel ile Murat Dalkılıç Daha beraberliğinde ortaya çıkmıştı.

Editör: Wan Haber