Güzel oyuncu Hande Erçel, erkek arkadaşı Kerem Bürsin'in yeni yaşını da oldukça romantik bir mesajla kutladı! Kısa bir süre önce sosyal medya hesabında paylaştığı bir fotoğraf ve altına yazdığı mesajla erkek arkadaşı ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in yeni yaşını kutlayan Hande Erçel yazdığı mesajla da çok konuşuldu! Erkek arkadaşıyla beraber çekildiği fotoğrafı paylaşan Hande Erçel, İngilizce romantik bir mesaj yazdı. İşte Hande Erçel'in yazdığı o mesaj:

“Güneş ışığı gibi hisseden insanlara yakın durunPırıltılar Hayatımın en büyük parçası Doğum günün kutlu olsun, sana sahip olduğum İçin çok şanslıyım..”

Güzel oyuncu fotoğrafını paylaşır paylaşmaz büyük bir beğeni bombardımanı yaşadı! Hande Erçel'in Kerem Bürsin'in yaş gününü kutladığı gönderi kısa bir süre içerisinde milyonlarca beğeni sayısına ulaşarak adeta rekor kırdı! Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin de Hande Erçel'in bu gönderisini karşılıksız bırakmadı ve ona "BENİM GÜNEŞ IŞIĞIM" diyerek yanıt verdi. Ayrıca rol arkadaşları Bige Önal, Başak Gülmencenioğlu, Neslihan Yeldan da ünlü oyuncunun paylaşımına yorum yaptı. Instagram hesabında 20 milyondan fazla takipçi sayısına erişen Hande Erçel, sosyal medya platformunu çok sık kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

Sen Çal Kapımı 2. sezon bomba gibi geliyor!

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinin dizideki aşka gerçek dönüşmüş ve çift birlikte Maldivler'de tatil yaparak aşklarını herkese duyurmuştu! Bu hafta dizilerinin ikinci sezonu FOX TV ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Büyük bir merak ve heyecanla beklenen Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonu tam 11 bölüm yayınlanacak ve daha sonra final yapacak.

Editör: Wan Haber