Hande Ataizi tüm planlarını kameramanlarına anlattı. Camdaki Kız dizisinin Cana karakteri final bölümü sonrasında kendini sokaklara attı. Tatilin tadını çıkarmaya çalışan ve büyük ilgi gören Hande Ataizi, objektiflere konuştu. Camdaki Kız dizisinin Cana karakteri olan Hande Ataizi, tatil planları yapmaya başladığını ve uzun bir tatil planı olduğunu söyledi. Tatil planlarına devam eden Ataizi, sevgilisi ile birlikte tatil planlarının olduğunu dile getirdi. Final yapan Camdaki Kız dizisi bittikten sonra tüm oyuncuları tatile çıktı. Tatile çıkan bir oyuncu da Hande Ataizi oldu. Güzelliği, oyunculuğu ve başarıları ile gündeme gelen Ataizi, şimdilerde tatil yapmaya hazırlanıyor.
Güzel oyuncu Hande Ataizi kimdir?
Güzel oyuncu Hande Ataizi 1973 yılında hayata gözlerini açtı. Bursa doğumlu olan Atazi sunuculuk ve oyunculuk yapmıştır. 47 yaşında olmasına rağmen güzelliği ile dikkat çeken Ataizi, 2012 yılında Benjamin Harvey ile dünya evine girmiştir ve 2018 yılında boşanma kararı almıştır. 6 yıl evli kalan ikilinin Aslan Leon Harvey adında bir çocukları vardır. 
Hande Ataizi hangi burçtur?
Güzel oyuncu Hande Ataizi 2 Eylül tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Hande Ataizi Başak burcudur. 
Hande Ataizi hangi dizilerde rol aldı?
Hande Ataizi Mum Kokulu Kadınlar, Ruhsar, İzdivaç, İki Kere Kiki, Melekler Adası, Böyle Mi Olacaktı, Melekler Evi, Yüzleşme, Altındağlı, Anne Babamla Evlensene, Ece, Sev Kardeşim ve Kaldırım Çiçeği adlı projelerde yer almıştır. Son olarak Camdaki Kız adlı dizide Cana karakteri ile ön plana çıkmıştır. 

Editör: Wan Haber