Snob Magazin'in haberine göre; İzmir’den İstanbul’a gelen Haluk Levent, İzmirli depremzedeler için konser vermenin pandemi nedeniyle zor olacağını söyledi. Levent, ”Konserler zor ama depremzedeleri çadırlardan bir kurtarıp evlerine alalım, çadırlardan alındıktan sonra ihtiyaçları AFAD ve Büyükşehir olarak belirleyelim yine bir kampanya gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu. 

DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜYOR

Deprem sonrası İzmir’i değerlendiren Levent, ”İzmir ucuz kurtuldu. Yetkililerin biraz daha tedbirli olması lazım. Deprem değil bina öldürüyor. Binanın malzemesinden çalmak öldürüyor. Depremler maalesef yoksulları öldürüyor. En ucuz eve geçmek için onlar müracaat ediyor. Daha ucuz ev yapmak için müteahhit daha fazla çalıyor. Deprem yoksulları öldürüyor" şeklinde konuştu. 

Haluk Levent annesinin vasiyetini yerine getiriyorGeçtiğimiz yıl 93 yaşındaki annesi Sabriye Acil'i kaybeden Haluk Levent, annesinin vasiyetini yerine getireceğini açıkladı. Haluk Levent annesinin vasiyetini yerine getiriyorLevent, ”Annemin vasiyeti üzerine hem türkü albümü hem de kitabım çıkıyor. Kitabın adı ‘Haydi Canlarım’ olacak" açıklamasında bulundu. Haluk Levent annesinin vasiyetini yerine getiriyorAlbüm için acele etmediğini söyleyen şarkıcı, "Konserler olmadığı için acele etmiyoruz. Kitap 1 ay içerisinde çıkacak" dedi. Albümde annesinin sevdiği türkülerin olacağını söyleyen Levent, ”Annemi anmak için Anadolu Rock tadında bir albüm hazırladım. Albümün ismi 'Vasiyet' olacak" diye konuştu.

Editör: Wan Haber