Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın aşk hayatı uzun bir süredir magazin gündeminde en çok yer alan konulardan birisi haline geldi. Geçtiğimiz yıl ünlü komedyen Cem Yılmaz ile birlikte olan güzel oyuncu geçtiğimiz aylarda, ünlü komedyen ile ilişkisini noktalamıştı. Yaşadığı ilişkilerle gündeme gelen Serenay Sarıkaya'nın şu sıralar hayatında birisi var mı herkes tarafından merak ediliyor!


Son zamanlarda ünlü iş adamı Haldun Demirhisar'la görüntülenen Serenay Sarıkaya, hakkında çıkan aşk iddialarını sosyal medya hesaplarında yalanlamıştı. "Hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslupla yazılan ilişki haberleri asılsızdır." diyerek çıkan aşk iddialarını sert bir şekilde karalayan güzel oyuncu böylelikle bu aşk haberlerine nokta koymuştu. 

Fakat 29 yaşındaki güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde Haldun Demirhisar'la birlikte Göcek'te görüntülenerek bu aşk dedikodularını yeniden gündeme taşıdı! Haldun Demirhisar'ın çiftlik evinde fotoğrafları çekilen Serenay Sarıkaya, ünlü iş adamı ile birlikte baş başa vakit geçirdi. 

Mide ameliyatı olacak!
Dedikodulara göre ünlü iş adamı Haldun Demirhisar şu sıralar dış görünüşüne daha çok dikkat etmeye başladı! Ünlü iş adamının kilo vermek için mide ameliyatı olacağına dair iddialar ortaya atıldı!

Haldun Demirhisar kimdir?
Magazin dünyasında Serenay Sarıkaya'yla yaşadığı aşkla adını duyuran Haldun Demirhisar ünlü bir iş adamıdır. Birçok sektörde yatırımı bulunmaktadır. Aslen İzmirli olan Haldun Demirhisar Heavenly dDF isimli bir şirketin sahibidir. Aynı zamanda Kuum Beach, Plage Isolee ve The Stay Hotel gibi yerlerin de işletmeceliğini yapan Haldun Demirhisar aynı zamanda restoran ve mimarlık ofisi de işletiyor.

 

Editör: Wan Haber