Rahatsızlanan Hakan Ural sevenlerini üzdü sosyal medya hesabından açıklama yapan Hakan Ural son durumu hakkında bilgi verdi. Peki Hakan Ural'ın son durumu ne? Hakan Ural neden rahatsızlandı? Hakan Ural corona mı oldu?

NELER OLUYOR HAYATTA PROGRAMI SUNUCULARINDAN AÇIKLAMA!

HAKAN URAL SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI!

"Tarif edilemeyen virüsleri deneyimlemiş olduk"
2 gün önce sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ural, "Sevgili minik ailem ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk maalesef.

Fakat hamdolsun Allah'ın izni ile çok çok iyiyim hanım iyi baktı Allah için. Sizlerin hayır duasının ilgi alakasının içtenliğiniz samimiyetinizden kaynaklı enerji verişinizle hiç bir hastalık muvaffak olamaz evvelallah. Arayan soran tüm dost arkadaşlara da teşekkürler. Her işte de bir hayır vardır inşallah Allah'tan bir mani olmazsa sağlam olsun Pazartesi beraberiz. Sizleri Allah için çok seviyorum iyi ki varsınız. Selam, sevgi, saygılar" dedi.

"Dualarınızı eksik etmeyin"
Ancak bugün durumu ağırlaşan ünlü isimden yeni bir paylaşım geldi. Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Ural, "Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

HAKAN URAL YOĞUN BAKIMDA MI?

Hakan Ural'ın durumunun ağırlaştığı bu nedenle yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edidi. Ural'ın yakınlarından açıklama gelmedi.

NUR TUĞBA NAMLI AÇIKLAMASI:

Editör: Wan Haber