'Tavsiye' albümünün ikinci klibini 'Prenses' şarkısına çeken Hadise, önceki günü sette geçirdi. Dokuz kız çocuğunun Prenses kostümleriyle eşlik ettiği şarkıcı, mini bir gelinlik giydi. Şarkıda geçen "Prensesler gibiydim baba evimde" sözleriyle mesaj veren şarkıcı, "Kızlar, karşısına çıkan erkeklerden de prensesler gibi ilgi görmek ister" dedi.

SAMİMİ BİR ŞEKİLDE EĞLENMİŞLERDİ

Oğulcan Engin'le aşk dedikoduları çıkan ve bir mekanda samimi şekilde eğlendikleri konuşulan Hadise, konuya açıklık getirdi. Ünlü şarkıcı, "Bir arkadaş grubuylaydık. Eğlendik, dans ettik. Hepsi bu kadar. Benim kalbim boş." dedi.

hadise.jpg

"MUTLU OLACAKSAM, EVLENİRİM"

Hadise, 'Tavsiye' albümünün ikinci klibini 'Prenses' adlı şarkısına çekti. Klipte mini bir gelinlik giyen şarkıcı, "Gelinliğim asla böyle olmaz. Deli dolu kaçak bir gelin gibi duruyorum. Birden kaçmak isteyecek gibi" dedi. Şarkıcı, evlilik hakkındaki düşüncelerini de söyledi: "Mutlu olacaksanız evlenin diyorum herkese. Bu benim için de geçerli."

"9 KIZIM OLSUN"

"Prensesler gibiydim ben baba evimde" sözleriyle erkeklere taş atan Hadise, şöyle devam etti: "Kızlar baba evinde prensesler gibi yaşadığı için evlendiği zaman da prensesler gibi bakılmak isterler." Klibin bir bölümünde kendisine altı aylık bir bebeğin eşlik edeceğini söyleyen Hadise, annelik konusu açılınca da "Tabii ki ben de bir gün anne olmak isterim. 9 kızım olsun" diye konuştu.

Editör: Wan Haber