2020 yılında en çok konuşulan çiftin ayrılmasıyla hayranları büyük üzüntü duymuştu. Tekrar bir araya gelen çift birlikte oldukları bir fotoğraflarını paylaştı.

Koronavirüse kapılan Hadisi kendini evine kapatarak karantinaya girdi. Evleri ayrılan çiften sonra kendilerinin de ayrıldıkları ve ilişkilerine son noktayı koyduklarını duyurdu.

Bazen aşk olsa da olmuyor

35 yaşındaki popçu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalanırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın" ifadelerini kullanmıştı.

Çok mutluyuz

Hadise, "Bir ilişki başladığında 'ayrılıyorlar' oluyor, sonra 'tekrar barıştılar' oluyor. Onlar insanın canını yakıyor. 2020 yılında hangimizin psikolojisi yerindeydi ki. Ben de insanım benim de duygularım var bazen yoğun yaşanıyor onun dışında her şey yolunda çok mutluyuz" şeklinde konuşmuştu

.

Editör: Wan Haber