İlişkilerini gözden uzakta yaşamayı seven Hadise ve Kaan Yıldırım daha önceleri çeşitli sosyal medya platformlarında birbirleri ile ilgili görselleri, öğeleri paylaşarak aslında aşklarını ifşa etmişlerdi.

Aşkları Nasıl Cereyan Etmişti?

Çeşitli söylentilere göre Hadise Kaan Yıldırım ile bir araya gelip önce tanıştılar, daha sonrasında ise ilişki yaşamaya başladılar.

Sonrasında ise gazetecilerin “İlişki yaşıyor musunuz?” Şeklinde kendilerine yöneltmiş oldukları sorulara sessiz kalan ikili, birbirleri ile ilgili görselleri, kareleri sosyal medya platformlarında paylaşarak aslında aşklarını gizliden gizliye hissettirmeye ve ifşa etmeye başladılar.

Takipçilerinin Gözünden Kaçmadı!

Kaan Yıldırım Instagram hesabından kendi evinde köpeği ile vakit geçirirken çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı.

Aradan birkaç gün geçtikten sonra aynı şekilde Hadise, Kaan Yıldırım'a ait olan köpeğin fotoğraflarını yine aynı şekilde Instagram hesabından paylaşınca kendilerini ele verdiler.

Birbirleriyle ilişki yaşadıklarını itiraf ettikten sonra adeta Yılın aşkı unvanı ile tanımlanan ve hatta evlenebilecekleri ile ilgili çeşitli söylentileri konuşulacak derecede birbirine yakın bir ilişki içerisinde olan Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı Yıldırım hızı ile bitti.

Ciddi bir ilişki içerisinde oldukları, hatta birbirlerinin aileleri ile iletişime geçecekleri, yakın zaman içerisinde evlenecekleri ile ilgili çeşitli haberler yazıldı, çizildi.

NE OLDUYSA SONRASINDA OLDU!

Birbirlerinden uzakta yapamadıklarını, Birbirlerini çok özlediklerini, sürekli aynı yerde bulunmak istediklerini dile getiren ikili bir karar aldılar. Evet, Hadise Eşyalarını alıp sevgilisi Kaan Yıldırım’ın evine taşındı.

Koronavirüsü süreci içerisinde yaşadığımız için Kaan Yıldırım’ın evinde Hadise, çeşitli fotoğrafları paylaşıyordu. Çok mutlu oldukları adeta yüzlerinden okunuyordu. Fakat galiba ilişkilerine nazar değdi.

Birkaç gün önce aslında ikilinin arasının bozulduğu, Hadise’nin koronavirüs önlemleri adı altında Kaan Yıldırım’ın evinden uzaklaşmak istediğiniz, eşyalarını tekrar alıp o evden ayrılmak istediğini yazanlar çizenler de oldu. Fakat hayranları bu tip haberlere itibar etmek istemedi. Çünkü ikiliyi birbirlerine çok yakıştırıyorlardı.

Aşklarını Instagram’dan İlan Ettiler Ve Yine Hadise’nin Instagram Paylaşımı İle Ayrıldılar!

Hadise, Instagram hesabından yapmış olduğu açıklamada aşkın çok güzel olduğunu, herkesin her şeyi aşk ile yapması gerektiğini, Aşk’ın hayatın her alanında bulunması gerektiğini dile getirdi. Ama Hadise, aşkın her zaman her şeye ilaç olmadığını, bazen aşkın her şeye yetmediğini de dile getirdi. Kaan Yıldırım ile olan ilişkilerini sonlandırdığını duyurdu...

Editör: Wan Haber