Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer lopezden samimi itiraflar geldi . Ünlü oyuncu ve şarkıcı kendisi hakkında özel açıklamalar yaparak her genç kız gibi ben de aldatıldım...Güzel yıldız THE BOY NEST DOOR filmi prömiyerine hazırlanan jennifer lopez yaz dönemlerinde başından geçen aldatma olaylarını anlattı.Jennifer Lopez'den süpriz itiraf geldi. Dünyaca ünlü şarkıcı jennifer lopez her genç kız gibi bende yaşadım...işte seksi yıldızın ağzından samimi itiraflar..

Dünyaca bilinen popüler isim Jennifer lopez self dergisine verdiği açıklamada dünyadaki her genç kız gib bende aldatıldım dedi.. Geçen zamanlarda Casper smartın kendisini bir transseksüel bir modelis ile aldatmasının ardından Casperden ayrımıştı ve ilişkisini sonlandırmıştı..Sonra yine bir araya gelen ikili Jenifer lopezin affetmesi ile gerçekleşti.

Lopez, Self dergisine verdiği röportajda “Her türlü hissi anlayabiliyorum. Boşanma yaşadım. ‘Dünyadaki her kız gibi ben de aldatıldım’ dedi ve ekledi: ‘Bunları yaşayınca herkesle empati kurabiliyorsunuz, duyguları anlayabiliyorsunuz. Hayatımda kendimden küçük biriyle bir defa çıktım ve dolayısıyla filmle canlandırdığım o rolü, o yaş farkının çekimini de anlayabiliyorum.’

lopez.jpg

Editör: Wan Haber