Vatan Gazetesi'nden Gülşen Yüksel, Gülben Ergen Erhan Çelik aşkını köşesine taşıdı. Son kulis bilgilerini yazan Yüksel şunları yazdı: "Her an bir sürpriz yapıp evlenebilirler. Nikah tarihleri o kadar uzak değil. Hatta duyduğuma göre Erhan Çelik, Gümüşsuyu’ndaki dairesini yavaş yavaş boşaltmaya başlamış. Ergen’in çocuklarıyla yaşadığı İstinye’deki eve taşınıyormuş" 

İşte Gülşen Yüksel'in yazısı;

"Ergen’in televizyoncu sevgilisi Erhan Çelik’le hafta sonu Bodrum’da nikah masasına oturduğu söylentisi kulaktan kulağa hızla yayıldı.

Sanat dünyasında herkes birbirine aynı soruyu sormaya başladı: ‘Gerçekten evlendiler mi?’ Bu sorunun yanıtını bulmak için kiminle konuşsam konu daha da karmaşık bir hal aldı.

Kimi ‘Nikah İtalya’da olacak’ dedi, kimi ise ‘Gülben çocuklarıyla tatilde. Oğullarını babalarına bırakıp, nikah masasına oturacak’ diye konuştu. Ama çifte çok yakın bir isimden henüz evlenmedikleri bilgisine ulaştım.

Tabii siz bu satırları okurken onlar imza atmadılarsa.. Çünkü her an bir sürpriz yapıp evlenebilirler. Nikah tarihleri o kadar uzak değil. Hatta duyduğuma göre Erhan Çelik, Gümüşsuyu’ndaki dairesini yavaş yavaş boşaltmaya başlamış. Ergen’in çocuklarıyla yaşadığı İstinye’deki eve taşınıyormuş.

Gülben Ergen bu evi 2012’de Mustafa Erdoğan’dan boşandıktan sonra 2 milyon dolara satın almıştı."

Editör: Wan Haber