Birleşik Arap Emirlikleri'nde yayın yapan MBC4 kanalında yayınlanan Guguk Kuşu isimli tiyatro oyunu izleyicilere tanıtıldı. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Tuba Ünsal'ın oynadığı tiyatro oyununun röportajları da ekrana geldi. Yıldız Kenter de oyunu izleyerek sanatçılara destek oldu. 

 

Çolpan İlhan Sadri Alışık Tiyatrosu'nun 20 kişilik ekiple sergilediği ve Zorlu Center PSM'de sahnelenen "GUGUK KUŞU" oyununu Yıldız Kenter de izledi. Tuba Ünsal twitter hesabından teşekkür niteliğinde yaptıığı açıklamada "Yıldız Kenter'in karşısında oynamak... Müthiş gurur... İyi ki var" diye yazdı.

 

MBC4 kanalında yayınlanan Turki Ekstra programında Şakir Gürzumar yönetiminde, Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Uğur, Galip Erdal, Tuba Ünsal, Levent Can, Kevork Türker ve Kayhan Yıldızoğlu'nun da oynadığı Guguk Kuşu büyük beğğeni topladı. Zeynep Özek'in hazırladığı pprogramda soruları cevaplayan Kaynarca “Çok performans isteyen bir oyun. Bütün arkadaşlarım için aynı şey söz konusu. Hazırlıklı olmayan birinin bu oyun içerisinde soluk soluğa kalıp lafını bu oyun içinde söyleyememesi mümkün” diye konuştu.

 

Tuba Ünsal ise; “Bir yandan bu kadar muhteşem oyuncularla bu kadar büyük bir oyunda performans sergilemek çok özel. Öteki taraftan da çok sorumluluğu olan bir rol üstlendim” dedi.

 

Orjinali 1975 yapımı olan ve asıl adı 'One Flew Over the Cuckoo's Nest' olan film, tiyatro olarak da kendini beğendirmeyi başardı.

Editör: Wan Haber