Televizyon dünyasının tanıdık yüzü Gonca Vuslateri, bir sürü tersliği üst üste yaşamıştı. Geçen günlerde halsizlik şikayeti ile test yaptıran ünlü oyuncu korona şoku ile sarsıldı. Korona virüs testinin pozitif çıktığı günden itibaren evine kapanan Vuslateri, ilaçlarını ihmal etmeden tedavisine devam ediyordu. Gonca Vuslateri’ne birçok isimden geçmiş olsun mesajları gelmişti. Onu düşünen arkadaşları onun için vitaminli ürünler yollamıştı. Tüm işlerine ara verip eve kapanan ünlü oyuncu, evine kapandı ve ilaçları evine geldi. Tüm ilaçları alarak tedaviye başlayan genç oyuncunun hastalığı çok ağır geçmiyordu. Korona virüsü ile mücadele eden Vuslateri, evinde çok kötü bir kaza geçirdi. 
Güzel oyuncu yanık şoku yaşadı!
Korona virüsü ile mücadelesine evinde devam eden ünlü oyuncu, evinden dışarı çıkmıyordu. Evinde zaman geçirirken üzerine kaynar su dökülen Vuslateri, apar topar hastaneye kaldırıldı. Hem yanan hem de virüs ile başa çıkmaya çalışan Vuslateri, günlerdir hastanede yatıyordu. Günlerdir tedavi gören ünlü oyuncu, son günlerde paylaşım yapmaya başladı. Taburcu olacağı günü belli olan Vuslateri, hayranlarına sevinçli haberi verdi. Tamamen iyileşen Gonca Vuslateri, evine döneceği haberlerini sosyal medyadan duyurdu.
Gonca Vuslateri yaptığı paylaşım ile taburcu olduğunu duyurdu!
Ünllü oyuncu Gonca Vuslateri, ‘Aklandım paklandım taburcu oluyorum. Harika bir tedavi gördüm. Herkesi çok seviyorum ve herkese çok teşekkür ediyorum. Deliliğime coşkuyla sevgiyi katarak, Hepimize geçmiş olasın.’ sözleri ile taburcu olacağını duyurdu. Sevinçli haberi sosyal medya hesabından paylaşan Vuslateri, tüm hayranlarının ‘geçmiş olsun’ dileklerini kabul etti. 
Gonca Vuslateri kimdir?
Gonca Vuslateri 1986 yılında hayata gözlerini açmıştır. Birçok projede imzası bulunan Vuslateri’nin oyunculuğu çok büyük beğeni almaya devam ediyor. Anne, Hedefim Sensin, Yalan Dünya, Ruhsar, Küçük Sırlar, Aliye ve Eyvah Kızım Büyüdü gibi projelerde ekran karşısına geçmiştir. 

Editör: Wan Haber