. Oyuncu, yeni sezonda ise doğal hayatından bu sefer baraj dizisindeki Bahar karakteri için koptu. Dizinin hikayesini değiştiren bir karakter olarak gündeme gelmeyi Başaran Bahar yani Gizem Karaca baraj kadrosuna dahil olduğundan bu yana aksiyon artış gösterdi ve izleyicinin de ilgisi arttı. Doğal bir sonuç olarak da reytingler yükseldi. Bu durum Aslında ünlü oyuncu Gizem Karaca’nın Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan baraj dizisinin reytinglerini artırdığını söylemekte fayda olacaktır. Baraj dizisine bereket getiren Gizem Karaca canlandırmış olduğu karakterler sebebiyle sokakta vatandaşlardan görmüş olduğu tepkilere ise oldukça şaşırıyor. Rol gereği canlandırmış olduğu karakterleri sokakta diğer vatandaşların sanki gerçekmiş gibi düşünerek kendisine verdikleri tepkilere şaşıran ünlü oyuncu bu konuda şunları söyledi.

Dışarıda gezindiğimde insanların gerçekten o karaktermişim gibi bana saldırması beni şaşırttı. Bir süre anlayamadım. Neden ki Çünkü o ben değilim ama onlar bana saldırıyor neden bir sürü öğle algı sıkıntım oldu.”

Bir oyuncu, bir rolü ne kadar gerçekçi gibi oynarsa dışarıdaki insanlarda o derece iyi ya da kötü tepki verirler. Aslında Absürt çeşitli tepkilerin verilmesi Gizem Karaca’nın baraj dizisindeki uyumunun ne kadar pozitif yönlü olduğunun göstergesidir.

Editör: Wan Haber