Sunuculuğunu ilk başta Fatih Ürek’in gerçekleştirdiği, Daha sonrasında ise yerini Onur Büyüktopçu’ya bıraktığı ve Onur Büyüktopçu’nun da sunuculuk görevini en sonda Seda Sayan'a bıraktığı gelinim mutfakta yarışma programı heyecanlı dakikalar yaşanmasına sebep oluyor. Bugün yani 26 Şubat Cuma günü bu programda günün birincisinin kim olduğu, kimin kazandığı ile ilgili merak eden izleyiciler arama motorları başta olmak üzere çeşitli sosyal medya hesaplarından bu sorunun cevabını araştırmaya başladı.

Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

Gelinim mutfakta yarışma programının sunucusu Seda Sayan, Her cuma günlerinde haftanın birincisini Açıklıyor. Gelinlerin kollarında bulunan bileziklerde bu birinciliklerden elde ediliyor. Cuma günlerinde açıklaması gerçekleştirilen hafta birincilerini her hafta 5 adet bilezik takdim ediliyor. Hafta sonunda programda adilane olarak puanlama gerçekleştirilmesini Özen gösteriliyor. Gelinim mutfakta hafta birincisinde de gün birincisinde de Seda Sayan denetimi bulunuyor. Böylelikle birincilikler, adilane bir şekilde yapılıyor.

Gelinim Mutfakta Puan Durumu Nasıldı?

Gelinim mutfakta yarışma programının bugünkü puanlama durumunda ise;

  • Zeynep 20,
  • Ayten 19,
  • Aysun 14,
  • Esra 8 puan almış bir şekilde güncelleme yapıldı. Günün kazananı olan Zeynep'i bir küçük altın sahibi daha olmayı başardı.

Gelinim Mutfakta Son Bölüm!

Gelinim mutfakta yemek yarışması programında Kaynanalar ile gelinlerin birbirlerine girmesi izleyenleri şoka uğratıyor. Oldukça düşük puan almış olduğu için sinirlerini kontrol etmekte zorluk çeken Aysun, hiç de beklemiş olduğu neticeleri alacak. Nurten Hanım, yalnızca Kendi gelini ile değil Esra ile de birbirine girdi. Bu da büyük bir tepki almasına sebep oldu.

Editör: Wan Haber