Diziyle ilgili her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Hande Erçel ile Melisa Döngel’in ortak noktalarında şaşırtan detay!

 Geçmişte ikisinin de aynı erkeğe gönül verdikleri ortaya çıktı. Aynı zamanda dizinin konusu da ti’ye alındı. Konu bazılarına göre sıradan karşılanırken bazılarına göre ise tuhaf karşılandı.

 Dizinin konusu başrol oyuncu olan Hande Erçel (Eda Yıldız) tüm hayatını, umutlarını eğitimine adayan ve üniversitede okuyan bir çiçekçiyi canlandırırken, Kerem Bürsin (Serkan Zengin) ise yurt dışı eğitim bursunu yarım bırakarak geri dönüyor ve Eda ile karşı karşıya geliyor. Bu ikilinin tanışması çok olaylı olacaktır. Sonrasında olaylar değişecek ve tutkulu bir aşka dönüşecektir. Samimi hikayesiyle gönlümüze taht kurması beklenen diziden şimdiden güzel kokular almaya başlıyoruz.

          Sen Çal Kapımı adlı dizinin ne zaman başlayacağı ise tam bir muamma. Resmi bir açıklamada bulunmayan yapım şirketi için çekimlerine Haziran ayında başlanacağı ve İstanbul’da çekileceği söylentileri de kulaktan kulağa geziyor. Ekran karşısına çıkmaya hazırlanan dizi seyirciden bakalım nasıl not alacak. Yaz aylarının vazgeçilmezi haline gelen romantik komedi dizilerine bir yenisi daha eklenirken; samimi, içten ve enerjisiyle bizleri ekrana kilitleyecek mi izleyip hep birlikte göreceğiz.  Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in hayranları ise diziyi iple çekiyor.

FOX’UN YENİ ROMANTİK KOMEDİSİ!

             Sen Çal Kapımı Fox Tv’nin 2020 yaz dizisi olarak ekranlara gelecek. Tabi dizi reytinglerde başarılı olursa eğer yeni sezonda da devam etmesi söz konusu. Erkenci Kuş adlı dizinin senaristliğini de üstlenen Ayşe Üner Kutlu bu defa Sen Çal Kapımı adlı dizinin senaristliğini yapacak.

Editör: Wan Haber