Pazar günü tüm dünyada kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü olması vesilesiyle Fox TV, izleyicilerine güzel bir sürpriz hazırladı. Haftanın yedi günü ekranda yer alan dizilerin tüm aşık çiftlerinden günün anlam ve önemine hitaben alınan sahnelerle bir video oluşturuldu.
Fox TV’nin sosyal medya sayfalarından yayınlanan videoda şu anda yayınlanmakta olan dizilerdeki sevilen çiftlerden Sevgililer Günü’nün de anlamına binaen izleyenlerin aklında yer eden romantik aşk dolu mesajların yer aldığı sahneler bir araya getirildi.

Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez’in oynadığı Ali Vefa’nın, şu anda bitmiş olsa da hala izleyicilerin gönlünde bitmeyen Nazlı ile aşkının ilk günlerindeki o sımsıcak aşk dolu sözler de videoda yer alanlar arasında.

Ayrıca kanalın bu akşam 7. bölümü yayınlanacak olan dizisi Son Yaz’da yeni başlayan Akgün ve Yağmur aşkından da bir romantik sahne yer aldı. Tabii Yasak Elma’nın taze aşıkları Çağatay ve Yıldız da videoda birbirlerine aşklarını itiraf ediyorlar.

Kanalın aşk dolu en çok izlenen bir başka dizisi ise Sen Çal Kapımı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in birbirlerine de çok yakıştırıldıkları dizide Serkan ve Eda’nın romantik anları da videoda.

Kefaret dizisinde için için Zeynep’e yanan Sinan’ın aşkını haykırışı ile Baraj dizisinde Nazım’ın Nehir’e evlilik teklif ettiği o mutlu anlar da yine videoda yer almakta.

Editör: Wan Haber