TikTok uygulamasının çıkaracağı albüm açısından resmi TikTok hesabından bir video paylaşımı gerçekleştiren ünlü sanatçı Ferhat Göçer kullanıcıları Yıllarım gitti şarkısına düet yapmaya davet edecek. Bugün başlayan kampanyada kullanıcılar kendi yeteneklerini gösterecekleri düet videosunu #FerhatGöçerledüet etiketi ile paylaşacaklar.

Kampanyanın sona ermesinden sonra paylaşılan düet videolarından seçimi yapılacak 10 kullanıcı bir albümde bulunacak, etkinlik 31 Ocak tarihine kadar devam edecek ve kampanyanın sonuçları ise 2 Şubat tarihinde kamuoyu ile açıklanacak.

Müzik teması kullanıcıları yeteneklerini ve yaratıcılıklarını sergilemeleri açısından yeni fırsatlar sunmaya devam eden TikTok uygulamasında çok önemli bir rol oynuyor.

 TikTok geçen sene Aralık ayında düzenlenen bir yarışma etkinliği ile gelecek vaadinde bulunan içerik üreticilerini hayallerini gerçekleştirme şansı vermek amacıyla Avrupa Müzik “Parlayan Yıldızlar” ismi ile bir işbirliği yapmıştı.

2 Şubat tarihinden sonra, kampanya sonuçlarının açıklanması ile beraber daha kesin ve net bilgileri bu satırlardan sizler için derleyeceğiz.

Editör: Wan Haber