Televizyon dünyasının sevilen programı Esra Erol, daha önce evlilik programı ile gündem olmuştu. Uzun bir süre ekranlarda olan evlilik programında birçok isim ünlü olmuştu. Birkaç isim program sonrasında fenomen olmuştu. Birçok proje ile ön plana çıkan fenomen Hanife Gürdal, son zamanlarda evliliği ile gündem olmuştu. Geçen yıllarda evlilik programında ünlenen Gürdal, daha sonra başını açarak olay olan Gürdal, büyük bir kitleye ulaşmıştı. Hanife Gürdal, yaptığı paylaşımlar ile gündem olmaya devam ediyor. Evlendikten sonra eşi ile küslük yaşayan ve sonrasında tekrar barışan Hanife Gürdal, gündem olmaya devam ediyor. Ünlü fenomen gelinin son başına gelenler herkesi şaşkına çevirdi. 
Şanssız bir olay yaşadı!
Fenomen gelin Hanife Gürdal, kısa bir süre içinde şanssız bir olay yaşadı. Ünlü fenomenin sosyal medya hesabı hacklendi. Hanife Gürdal hesabının çalınması ile şok yaşadı. Ünlü ismin eşi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hesabın hacklendiğini duyurdu. Kemal Ayvaz, eşinin hesabından mesaj ya da istek gelenlere itibar etmemelerini söyledi. Neye uğradığını şaşıran Hanife Gürdal, yeni bir sosyal medya hesabı açmaya karar verdi. Eski hesabına ulaşamayan Hanife Gürdal, yeni hesabını eşinin hesabından hayranlarına duyurdu. 


Hanife Gürdal kimdir?
Hanife Ömrüm Gürdal, lise mezunudur ve ekranlara ilk olarak Esra Erol’un evlendirme programında çıkmıştır. 2015 yılında ekranlara gelen Gürdal, Umut isimli bir gence talip olmuştu. Programda talibini bulamayan ve evlenemeyen Gürdal, program sonrasında bir süre ortalarda görünmedi. Hanife Gürdal, açıldıktan sonra yaptığı paylaşımlar ile büyük tepki çekmişti. Hanife Gürdal 164 boyundadır ve 59 kiloludur. Ünlü gelin İzmir doğumludur ve İzmirlidir. Ünlü gelinin hesabı çalındıktan sonra tekrar gündem oldu. Hanife Gürdal’ın hesabını kimin çaldığı henüz bilinmiyor. 

 

Editör: Wan Haber