Bir zamanlar evlilik programlarında ünlenen Fenomen gelin Hanife Gürdal katıldığı bir programda eşinden boşanma nedenini açıkladı. Hanife Gürdal, boşanmak istemediğini fakat eşinin ailesi katıldığı evlilik programından dolayı onu istemediklerini söyledi.

Adını evlilik programlarıyla duyuran fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, Lerzan'la Çok Mutlu programına konuk oldu. Hakkında merak edilenleri yanıtlayan Gürdal, ayrılığa ilişkin soruları yanıtladı.

Yaranamadı

Geçtiğimiz yıl evlendiği Kemal Ayvaz'la boşanma konusunda kafasının karışık olduğunu söyleyen fenomen gelin, boşanmayı istemeseler de eşi Kemal'in kendisinin arkasında durmadığını ve eşinin ailesi tarafından sevilmediğini dile getirdi. Eşinin ailesine bir türlü yaranamadığını belirten Hanife Gürdal, evlilik programına katıldığı için ailenin kendisine karşı önyargı içinde olduğunu ve istenmediğini ifade etti.

Namus bekçisi

Konuşmasını yaparken gözyaşlarına boğulan Hanife Gürdal, sürekli eşinin ailesi tarafından baskı altında olduğunu kaydederek, Kemal Ayvaz'ın kendisini ailesine karşı korumadığını aktardı. Gürdal, "Her konuda o kadar üstüme geldiler ki, kendimi çok yalnız hissettim. Bir evlilik programına çıktım diye bana karşı önyargılılar. Herkes kendi namus bekçiliğini yapsın." diyerek sitem etti.

Editör: Wan Haber