Güzel oyuncu Ezgi Mola'ya dava açıldı! Geçtiğimiz sene Uzman Çavuş Musa Orhan, Batman'da İpek Er'e cinsel tacizde bulunmuş ve daha sonra ise intihara sürüklediğinden dolay yargılanmıştı. Tüm Türkiye'nin tepki gösterdiği bu olaya oyuncu Ezgi Mola da sosyal medya hesabından tepki göstermişti. Ünlü oyuncu Ezgi Mola'ya hakaret ettiği gerekçisiyle dava açıldı ve Ankara 31'inci Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak olan güzel oyuncunun tam 2 yıl 4 ay kadar da hapsi istendi!

Musa Orhan'a hakaretten dolayı yargılanacak olan Ezgi Mola'ya ise sosyal medya platformlarından destek yağdı. "#YalnızDeğilsinEzgiMola" etiketi ile Türkiye gündemine birinci sıradan girmesiyle hem ünlüler hem de ünlü oyuncunun sevenleri mahkeme olayına büyük bir tepki gösterdi.

Tepki gösterenler arasında Ezgi Mola'nın oyuncu arkadaşları da yer alıyor. Hazal Kaya, Berna Laçin, Farah Zeynep Abdullah gibi isimler de Twitter hesaplarından destek verdi. İşte Hazal Kaya'nın Ezgi Mola için yazdığı tweet:

" ne var bunda? Musa Orhan aynı zamanda tecavüz ettiği kadının ölümüne sebep olmuş bir KATİL ve SERBEST.Tekrar bir kadının canını almayacağının garantisini kimse veremez! #YalnızDeğilsinEzgiMola"

Ezgi Mola kimdir?
29 Mart 1983 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitimi sırasında oyunculukla ilgilenmeye başlamış ve daha sonra ise Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra bu sanat merkezinde dört yıl eğitim alarak bölüm birincisi olarak eğitimini tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise Karate Can isimli dizide yaşamıştır. Aydoğan Temel'den de tiyatro eğitimi alan Ezgi Mola birçok tiyatro oyununda yer almıştır. 2005 yılında BKM Mutfağa katılmıştır. Hırsız Polis dizisinde yer alan Ezgi Mola aynı zamanda Senden Başka, Sınıf ve Canım Ailem gibi dizilerde de yer almıştır. Ayrıca Organize İşler, Hokkabaz, Dedemin İnsanları gibi sinema filmlerinde yer alan güzel oyuncu Kocan Kada Konuş filmleriyle herkesten tam not almıştır. Ezgi Mola şu an ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde rol almaktadır.

 

Editör: Wan Haber