Oyunculuktaki sergilemiş olduğu performansı kadar duru güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran Esra Bilgiç daha sonrasında ise bir umut yeter isimli dizide de oynamış ve dizinin erken final yapmasından sonra Londra’ya oyunculuk eğitimi almaya gitmişti.

1992 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen güzel oyuncu Esra Bilgiç 2017 senesinde Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Türe ile evlenmişti, 2019 senesinde ise boşanmıştı, şu sıralar Ramo dizisinde dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran güzel oyuncu sosyal medya platformunu sıklıkla kullanmasa da hayranlarını mutlu eden çeşitli paylaşımlarda bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Alem dergisinin yeni sayısında kapak olan oyuncu, zerafeti ile herkesin beğenisini topladı. ve fotoğrafı paylaşarak bu hafta ben varım notunu da paylaştı.

 Bu kez oyuncu Viyana ve Polonya’da arkadaşları ile sokaklarda doyasıya eğlendiği anlarda bir video çekip paylaştı. Sokaklarda Scooter ile gezen ve keyfini süren oyuncunun neşesi görülmeye değerdi.

Arkadaşlarıyla beraber gitmiş olduğu tatilden paylaşmış olduğu çeşitli fotoğraf kareleri ile dikkatleri çeken güzel oyuncunun keyifli anlarından bazı kareler kendi sosyal medya hesabından paylaşıldı. Bu arada fotoğrafları 2020 senesini de notu düşen oyuncunun pandemi döneminde mi gittiği Anlaşılamadı. Zira yüzünde maske görülmeyen Esra Bilgiç gibi sokaktaki insanlarda da maske yoktu. Bu durum acaba fotoğraf karesi daha mı eskiye dayanıyor? sorularını akıllılara getirdi.

Editör: Wan Haber