4 ay önce Hayat arkadaşını kaybeden Yaşar Alptekin'den ilginç evlilik çıkışı geldi ve erkeğiz, kadına ihtiyacımız var dedi. sonrasında ise sosyal medyada kendisine tepki geldi. Geçtiğimiz Aralık ayında eşini kaybeden oyuncu ve model Yaşar Alptekin, katılmış olduğu bir canlı yayında şimdilerde evliliğe sıcak bakmadığını altını çizerek ' Sonuçta erkeğiz ve kadına ihtiyacımız var' ifadelerini kullandı, bir dönem Türkiye'nin en ünlü isimlerinden biri olan ve sonrasında ise maneviyatta yönelerek renkli hayatına dair pek çok şeyi geride bırakan Yaşar Alptekin, Demet Akalın ile Alişan'ın Star TV'de ekranlara gelen programına konuk oldu.

21 sene aradan geçtikten sonra yeniden dünyaevine giren ve geçtiğimiz Aralık ayında Hayat arkadaşını kaybeden Yaşar Alptekin'in evlilik ile ilgili yapmış olduğu konuşmalar herkesi şaşırttı.

Kadınsız Yaşayamayız

Alişan'ın 'Geçen geldiğinde kesin bir dille evlenmem diyordun Şimdi fikirlerin değişmiş' demesi üzerine ise açıklamada bulunan Alptekin, 'evliliği düşünüyorum Fakat bu düşünce sürem ne kadar olur bilemiyorum. Sonuçta erkeğiz ve kadına ihtiyacımız var. Biz erkekler kadınsız yaşayamayız. Yemeğimi yapsın, çamaşırımı yıkasın diye değil... kadın, erkeğin hayatına estetik katıyor.' şeklinde ifadeler kullandı.

Tesettürlü Olma Şartım Yok

Nasıl biri ile evlenmek istediğini sonra Alişan ile Demet akalın'a cevap olarak da evleneceği kişinin İlla tesettürlü olması gerekir diye bir şartı bulunmadığını söyledi.

Editör: Wan Haber