Eski Milli futbolcu Emre Aşık, tehdit edildiğini gerekçe göstererek yaptığı şikayet üzerine gözaltına alınan boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık hakkında son günlerde ortaya çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Emre Aşık'ın olay açıklamaları:

“Evlilik birliği dahilinde gözüken bu evlilik tamamen bir kumpastır. Ailem ve arkadaşlarım beni defalarca uyardı ama onları dinlemeyerek hata yaptım. Hatalıyım. Bu süre zarfında etrafım boşaltıldı ve yalnız bırakıldım. Bu da planlı ve bilinçli bir şekilde yapıldı. Bu sürede dolandırıldım. Şirketimin içi boşaltıldı. İmzam taklit edilerek çekler ve önemli dosyalar imzalandı. Ailem, avukatlarım, bakıcılar, okul öğretmenleri ve ben, Yağmur tarafından defalarca tehdit edildim.

'BEDELİNİ AĞIR ŞEKİLDE ÖDEDİM'

Çirkin iftiralarla itibarım yerle bir oldu. Ben de en son sizin gibi adıma düzenlenen cinayet planlarını şaşkınlıkla şahit oldum. Allah’a bir can borcum var. Allah’tan başka kimseden de korkmuyorum. Yanlış bir evlilik yaptım ve bunun bedelini ağır şekilde ödedim. Ancak bunu çocuklarımın ödemesine asla izin vermeyeceğim.

60 - 65'e yakın bir davamız var. Ya toptan çözmeye çalışıyor. Bir taşla üç beş kuş vurmayı düşünüyor herhalde. Ben de anlam veremiyorum."

Emre Aşık’ın Avukatı da şu açıklamaları yaptı:

"Biz ilk boşanma davası açtıktan sonra, Emre beyin de dediği gibi listesi zaten elimizde. 67 civarı davamız var. Şimdi zaman zaman bize gelen mesajlar, hem Emre beyi tanıyan kişilerden eski dostlardan dahi ihbar mesajları, mailler, sosyal medya vasıtasıyla birçok şey ulaşıyor. Bir tanesinde şöyle bir yazı geldi bize.

Emre bey öldürüldüğünde boşanma davası kesinleşmiş olmayacak. Çocuklar otomatikman annelerine kalacak. Ve mal rejimi davamıza sebep şu an Yağmur hanımın ikamet ettiği ve kendisine dava sürecince verilen ev ve neyi kalmışsa Yağmur hanıma kalacak mantığıyla hem Emre beyden kurtulup, hem kalanları kendisine bırakmasını hedeflediği söyleniyor."

NE OLMUŞTU?

Yağmur Aşık'ın eşi Emre Aşık'ı öldürmek için plan yaptığı sevgilisi Erdi Sungur, katıldığı canlı yayında kan donduran itiraflarda bulunmuştu. Sungur, "Yağmur, Emre'nin gözü önünde sevişmemizi sonra da öldürmemizi istedi. Hatta Emre'yi depoya kapatıp domuzlara yedirtecekti" diyerek ağızları açık bırakmıştı.

Editör: Wan Haber