8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelen YouTube fenomeni Danla Bilic  kadınlar hakkında soru sorduktan sonra birlikte çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinde paylaştı.

YouTube fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde biz kadınlar için Ekrem İmamoğlu başkanımla bir araya geliyoruz, soruları birlikte hazırlayalım mı? Ne sormak isterdiniz?" notlu paylaşımla buluşma haberini duyurmuştu.

" Başkanıma zor sordum, o cevaplarken zorlandı mi "

Takipçilerinden soru hazırlamalarını isteyen Danla Bilic, paylaşımın ardından bugün İmamoğlu ile buluştu. Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden buluşma sonrası fotoğraf paylaşan Bilic, gönderisine bu kez, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü için aslında her gün için başkanıma zor sordum, o cevaplarken zorlandı mi yakında Youtube'da yayında" notunu ekledi.

Paylaşım sonrası Danla Bilic'e kullanıcılardan ve ünlü isimlerden binlerce yorum ve beğeni geldi. Ayrıca ünlü fenomenin Youtube kanalı için hazırladığı videonun 8 Mart'ta paylaşılacağı öğrenildi.

Editör: Wan Haber