MEDYAPIM imzasını Taşıyan yeni bir dizi Sadakatsiz açısından önemli bir karar alındı. Yine bir MEDYAPIM projesi olan yasak Elma dizisi üç sezon boyunca başarılı bir şekilde yönetmen Neslihan Yeşilyurt tarafından yönetildi.

Yasak Elma dizisinin 4. Sezonu başka bir yönetmene emanet edilirken diğer tarafları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Sadakatsiz açısından Neslihan Yeşilyurt gibi tecrübeli ve deneyimli bir yönetmen getirilmesi Aslında dizinin bu kadar başarılı olmasının altında yatan en önemli sebeplerden biri olarak nitelendiriliyor.

  • Cansu Dere
  • Caner Cindoruk
  • Melis Sezen’in

 başrollerinde bulunduğu dizinin hem hikayesi hem de oyunculuk performansları oldukça iyi.

Bir Kore filminden uyarlanmış Sadakatsiz dizisinin Kanal D ekranlarında yayına geldiği ilk günden itibaren büyük bir hayran kitlesine kavuşması, yönetmende İşin bittiği anlamına ortaya çıkarıyor.

Sadakatsiz dizisinin bir başka özelliği daha ortaya çıkıyor. O da kalitesi... İşte Tam da bu hususta Neslihan Yeşilyurt bütün tecrübesini ortaya dökerek mükemmel bir eser ortaya çıkarmaya çalışıyor. Yasak elma dizisinden zaman zaman Sadakatsiz'in setine ziyaretler yaşanıyor.

 Eda Ece ile Şevval Sam’ın yapmış olduğu bu ziyaretlerde ikili, arkadaşları Neslihan Yeşilyurt ile de Hasret gideriyor. Eda Ece Yeşilyurt ile bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı ve bir itirafta bulundu:

“Anlayamazsınız... Yönetmenim, set Annem, dostum, bu şakalarımı en hızlı anlayan, bu hayattaki insanlarımdan.. Kahkahaların ortalığı falan filan daha neler sus Ağlayacağım şimdi Sadakatsiz’e Kaptırdık olsun Daha ne işler yapacağız Çok Sevgi çok” diyerek Neslihan Yeşilyurt sağ Sarılmış vaziyette çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Editör: Wan Haber