Yayınladığı videodan gelen soruları cevaplayan ünlü sunucu Ece Erken, sevgilisinin otomobilini çizdin sorusuna karşılık"Şimdiki aklım olsa yapmazdım. Ergenlikti, saçmaladım ve üzgünüm" dedi.

Uzun süre ekranlarda magazin programı sunuculuğu yapan Ece Erken, YouTube kanalı açarak içerik üretmeye başladı. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan ünlü sunucu Ece Erken, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Yok desem yalan olur

Hakkında merak edilenlere cevap veren Erken, yeniden evlenmek konusuna yeşil ışık yakarak şunları söyledi: "Yok desem yalan olur, evet desem de yalan olur. Çok kafam karışık bu konuda. İki kez evlenip boşandım. Hatta şu anki ilişkimden de teklif aldım. Tektaş yüzük bile taktım ama evlilikten çok korkuyorum. Ben evlilik ve sevgili konusunda başarılı bir kadın değilim. Her kavgada ayrılmak gerekiyormuş gibi geliyor. Normal insan gibi kavga edemiyorum. Kavgayla tartışmayla çözülecek şeyleri beceremiyorum. Evlilik bazen kelepçe gibi geliyor... Ama kapım aralık, tam açık değil..."

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile hala birlikte olduklarını söyleyen Ece Erken, yeniden anne olmak istediğini ve sevgilisiyle bu konuyu konuştuklarını dile getirdi. Sevgilisinin arabasını neden çizdiği konusuna da açıklama yapan ünlü sunucu, şunları kaydetti: "Malum şahıs beni çok sinirlendirdi. Aslında çizmeyecektim, bir şey yazacaktım. Ama keskin bir şey bulamadım. Aynayı büktüm. Şu anki aklım olsa yapmazdım. Ergenlikti, pişmanım, üzgünüm, saçmaladım..."Yasak aşkının arabasını çizmesiyle olay olan Ece Erken'den geç gelen pişmanlık itiraf

Alişan ile neden küstünüz?

Ünlü sunucu, "Alişan ile neden küstünüz? Demet Akalın ile barıştığı için mi?" sorusuna ise, "Hayır, barışma şeklinden dolayı küstüm. Alişan, Demet ile ilgili hepimize ağır laflar söylerdi. Söylemiş de olabilir, sonra barışmış da olabilir. Ama sonrasında ağlayarak barışması daha iki gün önce tweetler atıp, fotoğraflar koyması beni rahatsız etti. Allah çok mutlu etsin, bence doğrusu bu. Demet ile karakter daha çok anlaşıyorlar yakışıyorlar. Allah dostluklarını bozmasın." şeklinde yanıt verdi.

Editör: Wan Haber