Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş ile ilgili birçok haber sosyal medyanın gündemine oturdu. Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’ya ev aldığı haberleri sürekli gündeme geliyor. Geçtiğimiz ay 4-5 kez ev alma haberleri çıkmıştı. Uğur Akkuş’un haberleri görenleri merak içinde bıraktı. Ebru Şallı’ya birçok soru soruldu. Ünlü isim, sosyal medya üzerinden soru yağmuruna tutuldu. Ebru Şallı sosyal medyada çıkan bu haberlere büyük tepki gösterdi. Ebru Şallı, açtığı YouTube kanalında tüm olanlara cevap vermiştir. 
‘Haberler doğru olsaydı şimdi 10 tane evim olurdu!’
Ebru Şallı çıkan haberlere yanıt verdi. Açtığı YouTube kanalında konuşan Şallı, ‘Haberler doğru değil. Haberler doğru olsaydı onlarca evim olurdu.!’ dedi. Eşinin kendisine ev almadığını söyleyen ünlü manken, haberlerin asılsız olduğunun altını çizdi. Ebru Şallı’nın verdiği cevap tüm gündemi değiştirdi. 
Ebru Şallı kimdir?
Ebru Şallı 1977 yılında hayata gözlerini açmıştır. Küçük yaşlarından itibaren sporla ve oyunculakla ilgilenmiştir. Aldığı eğitimler sonrasında kariyerini devam ettirmiştir. Sunucu, model ve pilates eğitmeni olan Şallı, Queen of Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Daha çok pilates kariyerine yönelen Şallı, son zamanlarda YouTube kanalında pilates videoları çekmektedir. Daha önce Ozan Orhon ve Harun Tan ile evlilik yaşayan Şallı şu an Uğur Akkuş ile evliliğini devam ettirmektedir. 
Evlat acısı yaşamıştı!
Ebru Şallı bir süre önce evladını kaybetmenin acısını yaşamıştı. Henüz çok küçük olan oğlu, hastalığı yüzünden hayatını kaybetmişti. Bu kaybı tüm sosyal medya aleminde çok konuşulmuştu. Tüm ünlü isimlerden destek gören Ebru Şallı, bu olayı hala atlatamadı. Sakinleşmek için evden uzağa tatile giden Şallı, bir süre kafa dinledikten sonra kariyerine devam etmeye başladı. Bu süreçte eşi Uğur Akkuş ve kaybettiği evladının babası Harun Tan, ona çok destek verdiler. 

Editör: Wan Haber