En son Hercai dizisi ile ekranlarda yer alan güzel oyuncu Ebru Şahin kısa bir süre önce geçtiğimiz sene birlikte olmaya başladığı ünlü basketbolcu Cedi Osman ile birlikte tatil kaçamağı yaptı! Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin final yapmasının ardından Türkiye'de durmayan çift soluğu tabii ki oyuncuların gözdesi olan Maldivler'de aldı!


Yaklaşık bir yıldır birlikte olan Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti birlikte olduğu anları ise sosyal medya hesaplarında takipçilerine paylaşmayı unutmadı! Oldukça romantik bir tatil yapan çift paylaştıkları fotoğraflar ile sosyal medyada en çok konuşulan çiftler arasına girdi! 

Ebru Şahin kimdir?
18 Mayıs 1994 senesinde İstanbul şehrinde dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitimini bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesini kazandı ve buradan mezun oldu. Ardından oyunculukla ilgilenmeye başlayan Ebru Şahin daha sonra eğitim almaya başladı. İlk oyunculuk tecrübesini 2016 senesinde Kan Parası isimli bir sinema filmi ile yaşayan Ebru Şahin daha sonra televizyonlarda sıkça yer almaya başladı. 2017 senesinde yayınlanan Savaşçı dizisinde yardımcı karakterde rol almıştır. 2017 senesinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrolünü oynadığı İstanbullu Gelin dizisinde Burcu karakteri ile dikktleri üzerine çekmeyi başaran Ebru Şahin ardından ise Fox tv ekranlarında yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinde Hira karakteri ile seyirci karşısına çıkmıştır. Ebru Şahin, 2019 senesinde Atv ekranlarında yayınlanan başrolünü Akın Akınözü ile birlikte paylaştığı Hercai dizisiyle büyük bir çıkış yakalamış ve başarı elde etmiştir. Aynı zamanda yine aynı yıl Şuursuz Aşk isimli sinema filminde yer almıştır.

 

Editör: Wan Haber