Hercai dizisinde "Reyyan" karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Ebru Şahin, verdiği röportajda samimi açıklamlarda bulundu.
 

"HAYALLERİMİN BİR KISMINA ULAŞTIM"
Hayallerinin yavaş yavaş gerçekleştiğini söyleyen Ebru Şahin, “Daha başında benim yılım olacağını hissetmiştim. Dediğiniz gibi çok verimli geçti. Çocukken kurduğum hayallerimin bir kısmına ulaştım. Güzel şeyler elde ettim. Kendi açımdan iyi bir yılı geride bıraktım.

 

"ŞANS DİLİYORUM"
Daha güzel şanslar elde etmeyi diliyorum. Şu an yaptığım projenin üzerine ne kadar koyabilirsem, o kadar iyi. Umarım güzel, huzurlu ve her şeyin su gibi aktığı bir yıl olur” ifadelerini kullandı.

 

EBRU ŞAHİN KİMDİR?

Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşamıştır. Ardından Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol almıştır.

Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin, 1.66 metre boyunda, 54 kilo ve Boğa burcudur.SuperHaber

Editör: Wan Haber