Ne yapsa olay olan ünlü Instagram fenomeni Duygu Özaslan kısa bir süre önce sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf ile gündeme bomba gibi düştü! Paylaştığı fotoğraflar ve mesajlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel fenomen kendisine gelen eleştilere oldukça sert bir şekilde yanıt vererek adeta ders verdi!

Kısa bir süre önce sosyal medya hesabında bikinili görüntüsünü paylaşan Duygu Özaslan, tüm dikkatleri üzerine çekti. Dakikalar içinde binlerce beğeni sayısına ulaşan güzel yıldızın bu fotoğrafına iltifat yağmuru geldiği gibi aynı zamanda kötü eleştiriler de geldi. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl bulimia (bir tür yeme bozukluğu) rahatsızlığından dolayı kilo alan ancak sosyal medya hesabına rötuşlanmış fotoğraflarını koyarak gündem olan güzel fenomen yine magazin sayfalarının diline düştü!

"Hala birileri benim ahlak bekçiliğimi yapıyor"

Instagram hesabına bikinili görüntüsünü paylaştıktan sonra birçok kişiden kötü eleştiri ve hadsiz yorumlar alan Duygu Özaslan artık daha fazla sessizliğini koruyamadı! Çok kısa bir süre önce hikayesinde paylaştığı bir not ile vücudunu eleştiren hesaplara dersini verdi. Artık 30 yaşına geldiğini ifade eden Özaslan "Azıcık ileri gidin, kendinizi geliştirmeyi deneyin, bi "ben napıyorum ya?" deyin." yazarak ateş püskürdü. Kendisine kötü yorum yapanları ifşa eden Duygu Özaslan "Ben tanımadığım birisine böyle şeyler yazsam eşim, dostum okur rezil olurum diye utanırdım" diyerek notunu sonlandırdı.

Duygu Özaslan kimdir?

17 Nisan 1991 senesinde İstanbul şehrinde doğmuştur. İlkokul ve lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi'nde İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazanmıştır fakat Youtube'da popülerliği arttıktan sonra okulunu tamamlayamamıştır. Açtığı Youtube kanalında makyaj, kozmetik üzerine vloglar çekmeye başladı ve kısa bir süre içerisinde yüz binlerce abone sayısına ulaştı. Daha sonra birçok ünlü marka ile işbirliği yaparak Influencer olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Duygu Özaslan şu an Instagram hesabını daha aktif kullanıyor.

Editör: Wan Haber