Dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı! Hem sesi hem de güzelliğiyle herkesi kendisine hayran bırakan Ariana Grande kısa bir süre önce bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Dalton Gomez'le evlilik kararı almıştı! Bir süredir nişanlı olan çiftten hayranlarına müjdeli haber geldi!

27 yaşındaki güzel şarkıcı Ariana Grande bir süredir nişanlı olduğu emlakçı sevgilisi Dalton Gomez ile daha fazla bekleyemedi ve çift gizlice evlendi! Bu haftasonu evlendikleri söylenen çiftin Ariana Grande'nin Kaliforniya'daki evinde evlendiği ortaya çıktı. 

Çifte yakın bir kaynak, dünyaca ünlü magazin sitesi olan People'a çiftin evlendiği ile ilgili çıkan haberleri doğruladı ve düğünü anlattı! Düğünde 20'den daha az kişi olduğunu söyleyen kaynak oldukça küçük ve aile arasında gerçekleşen sevimli bir düğün olduğunu açıkladı! 

Ariana Grande ve Dalton Gomez hayranları ise çiftin evlilik haberine çok sevindi! Çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz!

Arian Grande kimdir?
26 Haziran 1993 senesinde Florida'da dünyaya geldi. Çocukluk yıllarından itibaren oyunculuk ve şarkıcılıkla ilgilenmeye başladı. Birçok tiyatro gösterisinde ve müzikalde yer aldı. Nickelodeon kanalında yayınlanmakta olan Victorious dizisiyle ekran karşısına çıktı ve kendini herkese çok sevdirdi. Youtube'a şarkı söylediği videoları yükleyerek daha da dikkat çekmeyi başardı ve Republic Records ile albüm anlaşması imzaladı. 2013 senesinde Yours Truly isimli ilk albümünü çıkardı ve sesiyle düm dikkatleri üzerine çekti. Ardından My Everything, Dangerous Woman, Sweetener, Thank U, Next ve Positions isimli albümlerini piyasaya sürerek şu an müzik dünyasının en popüler isimlerinden birisi olmayı başardı!

Editör: Wan Haber