55 milyon takipçisi olan dünyaca ünlü rapçi Snoop Dogg photoshopla Yıldız Yıldız Tilbe ile kendi fotoğrafını yay yana getirip sosyal medya hesabı üzerinde paylaştı.

Grammy Ödülü'ne aday gösterilmiş Amerikalı rap müzik sanatçısı Snoop Dogg, Yıldız Tilbe ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Snoop Dogg'un hikayesini gören Türk takipçiler, sosyal medyada gündem oluşturdu.

İkilinin fotoğrafını yan yana gören takipçiler, "Snoop Dogg'un kariyerindeki zirvesi budur, Daha iyi ikili görmedik" gibi yorumlarda bulundu.

Calvin Cordozar Broadus, bilinen sahne adıyla Snoop Dogg Grammy Ödülü'ne aday gösterilmiş Amerikalı rap müzik sanatçısı, albüm yapımcısı ve oyuncu. Snoop Dogg, Batı Yakası hip-hop müziği icra eden bir MC ve Dr. Dre'nin keşfettiği isimlerden biri olarak tanınmakta.

O kişileri kınadı

Dansları, tarzı ve konuşmasıyla farklı kişiliğini ortaya kıyan Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün ağzını yayarak kendisinin taklidini yapan kişileri kınamıştı.

 Allah onların ağızlarını açsın

Tilbe, Tiktok'taki hesabında, taklidini yapan insanlara, "Allah onların ağızlarını açsın ve bildiği gibi bıraksın" dedi.

Ünlü şarkıcı Tilbe sözlerini, "Çocukken yüzümün sağ tarafı yandı. Bir deformasyon oldu. Taklidimi yapanları kınıyorum" şeklinde noktaladı.

Editör: Wan Haber