Bilindiği gibi daha önce Show programlarına katılıp ve tek başına seat com eğlenceleri düzenleyen ve çeşitli espriler yaparak izleyicileri güldürmeye çalışan Doğu Demirkol onu Yıldızı Parladı ve artık dizilerde rol almaya başladı.

Komedyen Doğu Demirkol son zamanlarda ön plana çıkan performansları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında Tutunamayanlar adındaki dizide izlediğimiz komedyen oyuncu yeni projelerin hazırlıkları içerisindedir. Tutunamayanlar dizisinin bu sezon devam etmesini bekleyen dizi hayranları büyük bir şok yaşamıştı.

Dizi final yapmadı ve sanki yeni sezonda da ekranlara gelmeyecekmiş gibi bir hava var şu anda fakat artık Tutunamayanlar defteri Tamamen kapandı. Doğu Demirkol açısından yeni bir iş kapıda.

Bir gazetecinin haberine göre Doğu Demirkol TV açısından yeni bir projenin çalışmalarını devam ettiriyor. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği yeni dizinin yönetmen koltuğunda ise Emrah Aguş oturacak.

Oyuncu kadrosunun henüz tam olarak kesinleşmediği dizi açısından araştırmalar devam ediliyor. Şubat ayı içerisinde dizinin çekimlerine başlanması bekleniyor. Her bölümde çok kısa hikayelerin bulunacağı Blu TV Platformu da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Doğu Demirkol hayranları Şubat ayı içerisinde çekimlere başlanacak yeni dizinin adının ve oyuncu kadrosunun kimlerden meydana geleceğini şimdiden merak etmeye başladılar.

 Bu satırlardan Sizlerde Doğu Demirkol’un yeni projesi ile ilgili bütün gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Editör: Wan Haber