Soydan, sosyal medya hesabının 'Story' bölümünden serum aldığı sırada yattığı hastane odasından paylaşımda bulundu.

Güzel manken, ünlü isimlerin kolunda serumla görüldüğü selfielere atıfta bulunarak şunları yazdı: “Bu geceye kısmetmiş, Domuz gribi… (Serum yiyen kolumu koyarsam, bloklama serbest)”
 

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Didem Soydan 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeniyken baba tarafı Arnavutluk’tan göç ederek İstanbul’a yerleşmişlerdir. Buna rağmen çocukluğunun her yazını Arnavutluk’ta geçirmiştir

Üniversite yıllarında harçlığını çıkartmak için çalıştığı bir mağazada 2004 yılında Ümit Ünal tarafından keşfedilerek, ilk defilesine çıkmıştır. Ümit Ünal’ın mağazadan alışveriş yapıp çıktıktan 1.5 saat sonra geri gelerek güzel mankene “Defileme çıkar mısın?” teklifini yapması üzerine Soydan “İşimi kaybetme lüksüm yok. İzin günüme denk gelirse neden olmasın?” cevabını vermiştir. Yanlış bir cevap olduğunu fark eden Didem Soydan izin gününü defileye göre ayarlayarak ilk defilesine çıkmıştır. 19 yaşında ilk defile deneyimini yaşayan Didem Soydan ardından Hakan Yıldırım, Özlem Süer gibi birçok başarılı modacının defilesine çıkma fırsatı yakalamıştır. Fashion Week defilelerinde en çok tercih edilen modeller arasında yer almıştır.

Üniversite zamanında çalıştığı mağazada Umut Ekerle tanışan Soydan, modacı Ekerle birçok iş yapmıştır. Şu an Umut Ekerle açtıkları bir mağazaları da bulunmaktadır.

2014 yılında İtalya’nın Verona kentinde düzenlenen Uluslararası Calzedonia Summer Show’ da boy gösteren manken Calzedonia Summer Show’ a çıkan ilk Türk manken olmuştur.

5 Şubat 2015 yılında Cem Adrian’ın “Yalnızlık” şarkısına çekilen klipte rol almıştır.

2012 yılında başlayarak birçok dizi film projesinde yer almıştır.SuperHaber

2-20200120143929.jpg

Editör: Wan Haber