Posta'da yer alan habere göre uzun süredir hayatında kimse olmayan Didem Balçın, aradığı aşkı buldu. Yaklaşık altı aydır avukat Can Aydın’la aşk yaşayan Balçın'ın yaz aylarında evleneceği konuşuluyor.

Didem Balçın, geçtiğimiz hafta bir film galasına sevgilisiyle el ele katılmış ve objektiflere mutluluk pozu vermişti.
 

DİDEM BALÇIN KİMDİR?
Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı’ndan mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul’a gelerek çeşitli dizilerde sinema ve reklam filmlerinde rol aldı. İlk olarak Levent Kırca Tiyatrosu’nun “Ateşin Düştüğü Yer” oyununda görev aldı.

2009 yılında Nergis Öztürk ile beraber kendi tiyatrosunu kurdu. ”Bunu Yapan İki Kişi” isimli komedi oyunu ile Li·ons En İyi Komedi Kadın Oyuncu ödülünü ortağı ile birlikte paylaştı. Daha sonraki yıllarda birçok tiyatro oyununda görev alan başarılı oyuncu, 2011 yılında ablası Özlem Kunduracı ile beraber Doda Sanat Eğitim Danışmanlık Yapım Şirketini kurdu.

Ayrıca babası TRT Radyosu’nda çalışmaktadır ve annesi Nur Balçın ise 1975 senesinde Japonya tarafından düzenlenen bir güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir.

Editör: Wan Haber