Destan dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Ebru Şahin, sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide Edip Tepeli ile başrolü paylaşacak olan ve birbirinden iddialı isimlerle kamera karşısına geçecek olan Şahin, işindeki mükemmel disipliniyle konuşulan oyunculardan biri. Hem işinde başarısı hem de doğallığı ve duru güzelliğiyle beğenileri üzerine topluyor.

Hercai dizisindeki başarısıyla adını yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine ulaşan Şahin, sevenlerini heyecanlandırdı. Yeni sezonun en iddialı yapımlarından olan Destan ile bambaşka bir rolle izleyici karşısına çıkacak olan Şahin, diziseverler tarafından mercek altına alındı. Başarılı oyunculuğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren Ebru Şahin'in yeni paylaşımlarına gelin beraber göz atalım.

DESTAN DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

ATV ekranına yeni bir 'Destan' geliyor! Hazırlık süreci bir yıldır devam eden; hikayesi, oyuncu kadrosu ve dekorlarıyla atv ekranında yeni sezonun en iddialı yapımlarından olacak Bozdağ Film imzalı "Destan" dizisi sete çıktı.

Yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh'in oturduğu ATV ekranlarında yayınlanacak olan Destan dizisinin henüz günü ve saati belli değil.

Editör: Wan Haber