En son çıkardığı Kanunlar Gibi şarkısıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Derya Uluğ kısa bir süre önce yaptığı paylaşım ile gündeme bomba gibi düştü! Sesiyle herkesi büyüleyen ünlü şarkıcı, Instagram hesabında yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Büyük bir Fenerbahçe taraftarı olan ünlü şarkıcının futbol sporuyla yakından ilgilendiğini herkes tanık olmuştu. 

Resmi Instagram sayfasında kısa bir süre önce sahada top sektirirken çektiği videoyu paylaşan ünlü şarkıcı kısa bir süre içerisinde yüz binlerce beğeni sayısı alarak Twitter platformunda da çok konuşuldu. Güzel şarkıcı videoyu paylaştıktan çok kısa bir süre içerisinde Twitter gündemine girerek günün en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Ayrıca Derya Uluğ'un yaptığı paylaşıma Enes Batur, Enis Arıkan gibi ünlü isimler yorum yaparken ünlü futbolcu Ozan Tufan da alev emojisi gönderdi. 

Derya Uluğ kimdir?
21 Şubat 1986 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Çocukluk yıllarından beri müzikle iç içe olan Derya Uluğ daha 8 yaşındayken ses yarışmasına katılmış ve birinci seçilmiştir. Bir yıl sonra ise Rakım Erkutlu İzmir Musiki Derneğinin çocuk korosunda yer almaya başlamıştır. Nota eğitimi alan Derya Uluğ daha sonra ise keman dersleri almaya başlamıştır. Birçok yerde enstrüman çalan Derya Uluğ daha sonra solist olarak yer almaya başlamıştır. Alper Kazancıoğlu'dan şan eğitimi alan Derya Uluğ daha sonra birçok mekanda Jazz ve Türkçe pop şarkıları söyledi. Muğla Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünü kazanmış ve buradan mezun olmuştur. Daha sonra Haliç Üniversitesinde ise Opera ve Konser şarkıcılığı bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Ardından Ebru Gündeş'in üç yıl boyunca vokalistliğini yapmıştır. Kendi albümünü yapmak için işe koyulmuş ve 'Okyanus' isimli şarkısını çıkarmıştır.

 

Editör: Wan Haber