Kiloları ile sorun yaşayan ünlü Deniz Seki 2,5 ayda 20 kilo vererek âdeta bam başka birine dönüştü. Seki son paylaşımıyla tekrardan gündeme bomba gibi düştü. Haranları photoshop'uyu fazla abarttığını söyleyerek yorumlarda bulundu.

Ünlü diyetisyen Şeyda Coşkun ile kampa girdikten sonra yaklaşık 2,5 buçuk ay sonunda fit bir görünüme sahip olan 50 yaşındaki ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından paylaştığı fit fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çekiyordu.

photoshop'u abarttığı söylendi

Sıkı bir beslenme ve spor programı ile sahneye ilk çıktığı yıllardaki görünümüne kavuşan Deniz Seki, Instagram'dan paylaştığı son fotoğrafı ile görenleri adeta şoke etti. Fit görünümünün yanı sıra gençleştiği ve saçından, makyaj stiline kadar değişiklik yaptığı görülen Seki, 25 yaş geriye gitti. Seki'nin fotoğrafını gören kullanıcılar, makyajı ve photoshop'u abarttığını, aynı zamanda estetikle bu görünüme kavuştuğunu söyledi.25 yaş daha gençleşen Deniz Seki'yi görenler tanımakta güçlük çekiyor25 yaş daha gençleşen Deniz Seki'yi görenler tanımakta güçlük çekiyor

Editör: Wan Haber